Datu pārzinis: SIA “OXY HR”

Reģ.Nr. 40103933169,
juridiskā adrese: Tērbatas iela 74A, Rīga, LV-1001, Latvija,
e-pasts: info@oxyhr.eu

Personas dati tiek apstrādāti ar mērķi: darbinieku atlases un darbaspēka nodrošināšanas pakalpojuma sniegšana un sākotnējās datu apstrādes tiesiskais pamatojums ir Jūsu piekrišana.

Jums ir tiesības nepiekrist datu apstrādei un nesniegt informāciju, taču tādā gadījumā piedalīšanās turpmākā atlasē nav iespējama.

Pārziņa leģitīmā interese veikt Jūsu datu apstrādi izriet no pierādīšanas pienākuma iespējamā prasījuma gadījumā, kā arī savu komerciālo interešu nodrošināšanai. Lai arī piekrišanu Jūs esat tiesīgs atsaukt jebkurā brīdī, pārziņa leģitīmās intereses nodrošināšanai dati tiks apstrādāti, līdz iestāsies attiecīgās situācijas likumā paredzētais noilgums. Piekrišanas atsaukums tāpat neietekmē arī datu apstrādi līdz atsaukuma brīdim, t.i., pagātnē veiktās darbības, kuras pamatojās uz Jūsu sniegto piekrišanu datu apstrādei, nevar tikt izmainītas.

Personas datu saņēmēju kategorijas ir – pārziņa tieši pilnvarotās personas – pārziņa darbinieki, potenciālie darba devēji – norādīto vakanču turētāji, tajā skaitā, arī ārvalstīs esoši, kā arī valsts un pašvaldību iestādes un amatpersonas, kā arī tiesa, likumā noteiktos gadījumos. Precīzu informāciju par to, kas ir saņēmis Jūsu datus noteiktā laika periodā, kā arī citu informāciju, kas ir saistīta ar Jūsu personas datu apstrādi, izņemot ziņas, kuras aizliedz izpaust likums, var iegūt rakstot uz info@oxyhr.eu, un vienojoties par tālākām darbībām.

Jūsu personas dati netiek nosūtīt uz valsti, kas ir ārpus Eiropas Savienības vai Eiropas Ekonomiskās Zonas.

Jūsu personas dati tiks glabāti līdz mērķa sasniegšanai, proti, līdz attiecīgu darba tiesisko attiecību nodibināšanai, kā arī pārziņa leģitīmo interešu nodrošināšanai laika periodā līdz 10 gadiem, proti, līdz brīdim, kad beigsies likumā noteiktais noilguma termiņs.

Visa veiktā datu apstrāde noteikt ar cilvēka starpniecību.

Datu aizsardzības speciālists: SIA “Intelligent Agency”, e-pasts saziņai: dpo@oxyhr.eu

Jums ir tiesības iesniegt sūdzību, atbilstoši Datu valsts inspekcijas interneta vietnē www.dvi.gov.lv norādītajai rīcībai.

Sīkdatņu politika

Informācija par vietni un vietnes pārzini


Internet vietne – www.oxyhr.eu
Pārzinis – SIA OXY HR, Reg.Nr. 40103933169, Adrese: Tērbatas iela 74A, Rīga, LV-1001, Latvija, epasts info@oxyhr.eu, tālrunis +371 24114200

Kas ir sīkdatne

Sīkdatnes ir maza apjoma datnes, kas, izmantojot mājas lapu, tiek lejuplādētas lietotāja ierīcē brīdī, kad tiek lejuplādēts konkrētās vietnes saturs. Sīkdatnēs tiek apkopota informācija par to, kādā veidā tiek izmantota vietne, apkopojot standarta žurnālierakstu informācija (pieslēguma IP adrese, pieslēguma laiks, pieslēguma ilgums) un informācija par vietnē veiktajām darbībām.

Kādēļ sīkdatnes ir nepieciešams un kādas ir sīkdatņu funkcijas

Viena sīkdatņu grupa ir funkcionāli un tehniski nepieciešamās sīkdatnes, bet kurām nebūtu iespejama pilnvērtīga vietnes darbība, jo Interneta vietnes darbojas tādējādi, ka tās neuztur sesijas statusus, respektīvi, vietnēm nav savas atmiņas, līdz ar to, piemēram, ja lietotājs pārlūko dažādas vietnes sadaļas, viņš netiek atpazīts kā viens un tas pats lietotājs. Sīkdatnes ļauj tīmekļa vietnei atpazīt lietotāju. Tādēļ galvenā sīkdatņu funkcija ir ļaut tīmekļa serverim saņemt informāciju par lietotāja sesiju, lietojamo valodu, valūtu utml., un nodrošināt pilnvērtīgu vietnes darbību. Pie šīs sīkdatņu grupas pieder arī sīkdatnes, kas nodrošina, ka Jūsu izvēle akceptēt vai atteikties no analītiskajām sīkdatnēm, tiek saglabāta, tādējādi Jūsu izvēle tiek nodrošināta bez ikreizējas jautāšanas par sīkdatņu akceptēšanu.

Otra sīkdatņu grupa ir analītiskās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai palīdzētu analizēt interneta vietnes izmantošanu, piemēram, lai izprastu apmeklētāju darbības interneta vietnē, un tādējādi radītu iespēju uzlabot un izveidot lietotājiem ērtāku interneta vietni, tiek izmantotas vietnes apmeklētāju rīcības analīzes pakalpojumu, ko nodrošina Google Analytics rīks, kura lietošana ir pārziņa leģitīmā interese, lai informācijas sabiedrības apstākļos spētu pastāvēt, attīstīties un veikt saimniecisko darbību. Vienlaicīgi, Jums ir tiesības atteikties no analītisko sīkdatņu esamības, kas nozīmē, ka Jums tiks uzstādītas tikai funkcinālās sīkdatnes, bez kuru esamības nav iespējama vietnes darbības.

Konkrēto sīkdatņu uzskaitījums un to pastāvēšanas laiks pieejams šeit. [saite]

Papildus informācija par analītiskajām sīkdatnēm

Anlītiskajām sīkdatnēm tiek izmantots Google inc. analītikas pakalpojums, kas tiek nodrošināts saskaņā ar Google Inc. pakalpojumu sniegšanas noteikumiem un Google Analytics pakalpojuma sniegšanas noteikumiem un kura mērķis ir veikt vietnes apmeklētāju rīcības izvērtējums un apkopojoša pārskata sagatavošana par to pārziņa interesēs. Jūsu identifikācijas iespējas ir samazinātas līdz minimumam, taču iepriekšminētās darbības pilnīgu datu anonimizāciju nenodrošina.

Atteikšanās iespējas no analītiskajām sīkdatnēm

Pirmreizēji atteikties no analītiskajām sīkdatnēm ir iespējama izvēloties attiecīgu elementru vietnes paziņojumā par sīkdatnēm.

Jums ir tiesības mainīt pārlūkprogrammas iestatījumus, lai atteiktos no jaunām sīkdatnēm, izslēgtu (izdzēstu) esošās vai ikreizēji papildus informētu Jūs par jaunu sīkdatņu nosūtīšanu uz Jūsu ierīci. Vairāk lasiet http://www.allaboutcookies.org/. Brīdinām, ka pastāvīgs sīkdaņu aizliegums var radīt problēmas ar atsevišķu interneta vietņu pārlūkošanu.

Atteikties izmantot analītiskās Google Analytics sīkdatnes Jums ir iespēja arī lejupielādējot un instalējot Google Analytics Opt-out Browser Add-on papildrīku. Šis papildrīks sazinās ar Google Analytics JavaScript (ga.js), lai norādītu, ka informāciju par attiecīgo interneta vietnes apmeklējumu nedrīkst sūtīt uz Google Analytics. Brīdinām, ka minētā rīka izmantošana ir pilnībā Jūsu atbildība un tā notiek saskaņā ar rīka īpašnieka licences noteikumiem.

Politikas grozījumi

Mūsu sīkdatņu politika pēc nepieciešamības var tikt grozīta. Aktuālā sīkdatņu politikas versija ir publicēta interneta vietnē.

 

Pēdējās izmaiņas 2018.gada 23.augustā

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu vietnes funkcionēšanu, personalizētu saturu un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem lietotāju uzvedības analītiku nodrošinošajiem partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Turpinot lietot mūsu tīmekļa vietni, jūs akceptējat mūsu sīkdatnes. Lasīt vairāk
Esmu informēts/-a, ka dažas sīkdatnes ir nepieciešamas mājaslapas lietošanai, bet es atsakos no analītisko sīkdatņu imantošanas.
Es akceptēju sīkdatņu lietošanu.
Funkcionālās un tehniskās sīkdatnes

Nepieciešamie sīkfaili palīdz padarīt tīmekļa vietni par izmantojamu, nodrošinot pamata funkcijas, piemēram, lappuses navigāciju un piekļuvi drošām vietām tīmekļa vietnē. Tīmekļa vietne bez šiem sīkfailiem nevar pareizi funkcionēt.

Nosaukums Pakalpojumu sniedzējs Nolūks Termiņš Saglabātā vērtība
CookieConsent oxyhr.lv Saglabā informāciju vai lietotājs ir aizvēris sīkdatņu paziņojumu 1 gads Jā/Nē
pll_language oxyhr.lv Atcerās pēdējo izmatoto valodu 1 gads Valodas kods
PHPSESSID oxyhr.lv Formu nosūtīsanas funckionalitātei Sesija Sesijas ID
Analītiskās sīkdatnes

Nepieciešamie sīkfaili palīdz padarīt tīmekļa vietni par izmantojamu, nodrošinot pamata funkcijas, piemēram, lappuses navigāciju un piekļuvi drošām vietām tīmekļa vietnē. Tīmekļa vietne bez šiem sīkfailiem nevar pareizi funkcionēt.

Nepieciešamie sīkfaili palīdz padarīt tīmekļa vietni par izmantojamu, nodrošinot pamata funkcijas, piemēram, lappuses navigāciju un piekļuvi drošām vietām tīmekļa vietnē. Tīmekļa vietne bez šiem sīkfailiem nevar pareizi funkcionēt.